KUNTOSALI

Kuntosalimme on kooltaan noin 500m2. Käytettävänä on niin painopakallisia kuin levypainollisiakin laitteita. Meillä ei tarvitse jonottaa laitteisiin, pelkästään ylä/alataljoja on noin 10kpl.

Ryhmäliikutatila, 150m2, on aina sen vapaanaollessa, kuntosalikävijöiden käytössä. Ryhmäliikuntatilasta löytyy säkki, kahvakuulia, pumppitankoja, käsipainoja jne.

 

PERUSKUNTOSALIOHJELMAN TEKO 40€

Peruskuntosaliohjelman teko kestää 1h. Asiakas saa kirjalliset, kuvalliset ohjeet kuntosaliharjoitteluun. Kuntosalilla käydään läpi n. 15 painopakallista laitetta sekä taljoja, näistä kootaan asiakkaalle 1. jakoinen saliohjelma. Tämä on sinulle, jolla ei ole kuntosalitaustaa, laitteiden käyttö vierastuttaa tai kuntosaliharjoittelusta on jo useampi vuosi. Tämän ohjelman päivitys 24€. 

KAKSIJAKOINEN OHJELMA 69€

Tämän ohjelman päivitys 33€

LAAJEMPI KUNTOSALIOHJELMA 100€

Laajempi kuntosaliohjelma sisältää 2h tapaamisen kuntosalilla. Asiakas saa kirjalliset, kuvalliset ohjeet kuntosaliharjoitteluun. Asiakkaalle tehdään monijakoinen saliohjelma. Monipuolisempi paketti kuin peruskuntosaliohjelma ja sisältää myös kehonkoostumusmittauksen. Tämä on sinulle, joka haluat kuntosaliharjoittelusta enemmän irti! Tämän ohjelman päivitys 42€.

 

KOTIHARJOITTELUOHJELMA 60€

Yksi perus kotiharjoitteluohjelma oman kehon painolla tai kotona löytyvillä pieniuntoiluvälineillä (esim. Jumppakuminauha, kahvakuula, käsipainot). Aikaa tämän tekemiseen varattava tunti ja opastus liikkeisiin tapahtuu LF Gym:llä.