Leena Kastikainen

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK), sertifioitu FitFarm Personal Trainer sekä lähihoitaja.

Olen kahden lapsen äiti. Vapaalla kaksi lasta ja kaksi koiraa sekä omat liikuntaharrastukset pitävät minut liikkeessä, työssä liikutan muita ja tarvittaessa juoksen rinnalla.

Vaikka en ole juossut yhtään maratonia, on minulle kertynyt usean maratonin verran juoksukilometrejä. Vaikka en ole kiivennyt Mount Everestille, on kiipeilyseiniä valloitettu. PGA Tour:lle en ole osallistunut, mutta green card on takataskussa. Vaikka yksinpurjehdus maailmanympäri jäi haaveeksi, on silti 8 vuoden purjehduskokemuksesta mm. Gotlannin ympäripurjehdus mielessä.

Olen suorittanut mm. Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n urheilufysioterapian peruskurssin, terveysliikunnan ohjaajakoulutuksen, Kinesioteippauksen kurssin ja Fysiokimppa – kurssin.

Pääkaupunkiseudulla olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä kuten työkykyä ylläpitäviä ryhmiä, kuntoliikuntaryhmiä ja eduskunnassa vesijumppaa. Olen toiminut Suomen maajoukkueen joukkueattaseana pyörätuolirugbyn EM-kilpailuissa vuonna 2007.

Fysioterapeuttina olen työskennellyt työikäisten sekä ikäihmisten parissa. Työtehtäviini on kuulunut Tules – potilaiden neuvonta ja ohjaus, pitkäaikaissairaiden neurologisten ja Tules – potilaiden kuntoutus, kotikäynnit, postoperatiivisten potilaiden fysioterapiaa, apuväline- ja asunnonmuutostyö kartoitusta, kuntosaliryhmien ohjausta ja kuntosaliharjoittelussa opastusta, allas-, tuolijumppa- ja tasapainoryhmien ohjausta sekä osastopotilaiden kuntoutusta kuntouttavalla vuodeosastolla.