Lisätiedot ja muut hinnat

 

Valittuasi jonkun valmennuspaketin, lähetän sinulle taustatietokaavakkeen sekä kolmen päivän ruokapäiväkirjan täytettäväksi. Näiden avulla saan mahdollisimman hyvän kuvan liikunta- ja ruokailutottumuksistasi sekä muista asioista, esim. sairaudet ja fyysiset rajoitteet, jotka vaikuttavat suunnitelmien laatimiseen. Voimme jo ensimmäisessä puhelinkeskustelussa sopia aloitustapaamisen ajankohdan.

 

Kaikki PT tapaamiset suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli PT tapaamiset ovat kauempana kuin 50 km Forssasta, veloitan yhden lisätapaamisen tuntiveloituksen verran alkavalta 100 km (64 €).  Jos PT tapaaminen, ohjattu ryhmäliikunta, tapahtuma tms. on kestoltaan vähintään 4 h, ei lisäkustannuksia 200 km etäisyydellä.

 

Huomioin ruokavaliosuunnitelmassa ja lisäravinnesuunnitelmassa allergiat (mm. keliakia, lakt.intoleranssi) ja mahdollisesti muut siihen vaikuttavat seikat esim. kilpirauhasen vajaatoiminta tai diabetes.

 

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

1kpl mittauksia = 5 €

Varaa puhelimitse aika kehonkoostumusmittaukseen. Mittaus vie aikaa noin 10 min. Laite mittaa painon, kehon rasvaprosentin, painoindeksin, luusto-lihasprosentin ja sisäelinrasvan määrän. 

Voitte tilata minut myös esim. työpaikallenne tekemään mittauksia ( väh. 10 henkilöä). 

YKSITTÄISET TUNNIT / TREENI 42€ / 60min

 

HUOM! Muistathan, että peruuttamattomasta ajasta veloitamme 20€. Peruutus on tehtävä viimeistään 1 vrk ennen varattua aikaa.