Personal Trainer Leena

Hei!

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentaja jonka avulla saavutat henkilökohtaiset tavoitteesi. Kannustan ja tsemppaan ja olen tukenasi koko valmennusajan.

Personal Trainer valmennukseni pääpaino on kuntosali- ja aerobisessa harjoittelussa, ruokavaliossa ja mentaalivalmennuksessa. Kaikki valmennuspakettien sisällöt räätälöidään kuitenkin asiakkaan lähtököhdat ja toiveet huomioiden.

Tarjoan yksilöllisesti räätälöityjä valmennuspaketteja ruokavaliosuunnitelmasta 6kk valmennuspakettiin asti. Olit sitten painonpudottaja, lihasmassan kasvattaja tai peruskunnon kohottaja, saat henkilökohtaisen valmennuksen jossa ohjaan sinua, seuraan etenemistäsi ja motivoin sinua tavoitteeseen pääsemisessä.

Voit olla vasta-alkaja tai rutinoitunut treenaaja, katso sivuiltani minkälainen paketti sinulle sopii ja ota rohkeasti yhteyttä. Voit lähteä liikkeelle myös kaksin tai porukalla. Olittepa sitten kaveriporukka, polttariporukka, työpaikan TYKY -ryhmä tai laihdutusporukka, räätälöin juuri teidän tarpeisiinne sopivan valmennuspaketin. Tarjoan myös räätälöityjä ryhmäliikuntatunteja.

Treenataan siellä missä se sinulle on helpointa!

Kaikki yli 300 € paketit mahdollisuus maksaa osissa. Kaikki hinnastossa esiintyvät hinnat sisältää alv 24%.

Palveluitani saatavana nyt myös lahjakortteina annettavaksi. 

Toimin pääosin Etelä-Suomen alueella. 

0503736695 tai leena.kastikainen@gmail.com

Löydät minut myös facebookista www.facebook.com/leenafit